LAHJOITA MIELENRAUHAA

Tee yrityksen joululahjoitus Suomen Mielenterveysseuralle mielenterveyden edistämiseen ja kriisiauttamiseen. Yrityksesi tukea todella tarvitaan. Jokainen lahjoitus on tärkeä.

Lahjoituksen tehtyäsi saat käyttöösi sähköisen joulutervehdyksen, kun yrityksesi tai yhteisösi lahjoitus on vähintään 250 euroa. Ohessa mallitervehdys suomeksi, saatavilla on myös kieliversiot ruotsiksi ja englanniksi.

Yli 2500 euroa lahjoittaneiden yritysten ja yhteisöjen nimi julkaistaan kiitosilmoituksessamme Helsingin Sanomissa tammikuun alussa, kun lahjoitus näkyy tilillämme 22.12. mennessä. Julkaisemme lisäksi kaikkien yrityslahjoittajien nimet verkkosivuillamme osoitteessa www.mielenterveysseura.fi tammikuussa 2018.

Täytä lahjoitussumma, maksutapa ja yhteystiedot alla olevaan lomakkeeseen, niin olemme yhteydessä parin päivän sisällä.

Kun täytät lomakkeen, voimme toimittaa käyttöösi sähköiset joulutervehdykset ja olla yritykseesi yhteydessä lahjoitukseen liittyen.

Lisätietoja lahjoittamisesta:
lahjoitukset(at)mielenterveysseura.fi tai puh. 09 615 516 (arkisin klo 9-15) tai varainhankintapäällikkö Mervi Saikkonen: mervi.saikkonen(at)mielenterveysseura.fi tai 050 3612828.

Kiitos, että päätitte tänä jouluna lahjoittaa mielenrauhaa!

Lahjoituksellanne tuetaan mielenterveyden edistämistä ja vaikeassa tilanteessa olevien kriisiauttamista. Lahjoituksenne on tärkeä tuki työllemme. Jokainen lahjoitus on arvokas.

Olemme teihin yhteydessä lähipäivinä.

Lämpimästi kiittäen,
Suomen Mielenterveysseura

KYLLÄ KIITOS, haluamme tänä jouluna lahjoittaa mielenrauhaa.

Lahjoitusta koskevat tiedot:

Maksutapa:

Yrityksen yhteystiedot:

Yhteyshenkilön yhteystiedot:

Lisäämme yhteystiedot Suomen Mielenterveysseuran lahjoittajarekisteriin (rekisteriseloste).